top of page

FAQ

 • Kan ik het behang zien?
  Wil je voelen hoe mooi de kwaliteit is en zien hoe de kleuren er vanaf spatten? Bestel dan heel eenvoudig een of twee stalen in de shop.
 • Mag ik behang retour sturen?
  Behang wordt speciaal voor jou op bestelling gedrukt. Dus als je twijfelt, kun je beter eerst een staal bestellen. Meteen ook beter voor het milieu ;) Bij uitzondering nemen we retouren aan, mits in de originele verpakking en onbeschadigd. De verzendkosten zijn dan voor de koper.
 • Welk behangformaat heb ik nodig?
  Meet je muur goed op en voeg er altijd een marge van 5 cm aan toe. Zodat er boven, onder, links en rechts 2,5 cm extra is. Waarom? Niet alle muren zijn even recht en het kan altijd gebeuren dat je het behang er niet helemaal recht op plakt. Dan scheelt een kleine marge een boel ergernis. De plint hoef je er uiteraard niet bij te rekenen. Voorbeeld van de berekening van het formaat: Stel, de muur is 282 cm breed x 245 cm hoog. Daar tel je 5 cm bij op. Dus bestel je behang van minimaal 287 cm breed x 250 cm hoog.
 • Kan ik behang bij bestellen?
  Ieder formaat behang bestaat uit één afbeelding. Dus kun je er helaas niet later nog een stuk bij bestellen. Dus goed meten en de maten opschrijven.
 • Behang op maat bestellen?
  Dat kan zeker. Zit de goede maat er niet tussen of heb je een bijzondere wand? Neem dan contact op zodat we speciaal voor jou een uniek Storywalls behang op maat kunnen maken.
 • Standaard maat is nog te hoog?
  Heb je een lage muur die je wil behangen? Bijvoorbeeld een stuk muur boven een hoogslaper, op een zolder of onder een trap? Kies dan het behang van 240cm en haal een stuk van de onderkant en van de bovenkant af. Is het verschil te groot? Neem dan contact op om te kijken of we behang op maat voor je kunnen maken. Zodat er geen hoofden of voeten van de figuren worden afgesneden.
 • Hoe lang is de levertijd?
  Deze verschilt per product en is meestal 5 tot 10 werkdagen. Levertijd behang en muursticker Vóór maandag 12:00 uur besteld, is eind van de week verzonden en dus de week daarop in huis. Dit duurt ongeveer 5-9 werkdagen. Bestel je na maandag 12:00 uur dan wordt de order meegenomen naar de week erna. Dus dan duurt het een weekje langer voordat je kan behangen of plakken. Een kleine troost: het boek sturen we meteen naar je toe, zodat je de nieuwe avonturen alvast samen kunt ontdekken. Levertijd Textielposter/zoekboek/poster of behangstaaltjes Deze producten liggen vaak op voorraad en worden zsm voor je met liefde ingepakt en verstuurd. Binnen 3-5 werkdagen worden ze bezorgd. Mocht de voorraad net even op zijn, dan geven we je een seintje.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Boven de €100 verzenden we gratis in Nederland en België. Behangstalen verzenden we ook gratis. Niet meer dan 2 stuks. De verzendkosten bij een bestelling onder de €100 bedragen €4,95
bottom of page