top of page
STORYWALLS_HUISSTIJL8.png

De natuur speelt de hoofdrol in de illustraties van Storywalls. Maar dan net even anders dan in de echte wereld. Alhoewel, wie weet wat er schuilt achter die boom, onder dat blaadje, over het hekje en aan de andere kant van de blubberplas...? 

Storywalls nodigt je uit om de wijde wereld in te gaan en overal op zoek te gaan naar avonturen. Maar wel met respect voor alles wat groeit en bloeit. Want hoe leuk het ook is om vlinders te spotten in februari en eind oktober in je zwembroek naar het strand te kunnen; het geeft wel aan dat de natuur verandert en we er alles aan moeten doen om haar te beschermen.  Storywalls illustraties worden daarom handgemaakt  door OrigiNeeltje met materialen die anders worden weggegooid, zoals het vloeipapier uit schoenendozen. 

AVONTUUR.jpg

Nieuw thema
vanaf okt:
De diepe zee

Kunnen we nog meer doen? Natuurlijk. Met thema’s zoals ‘Het Bos’ en ‘De Onderwaterwereld’ maken we kinderen bewust van de rijkdom van de natuur. Zodat ze nieuwsgierig op zoek gaan, maar ook zorgen dat ze al die kleine en grote dieren en planten niet teveel verstoren. En tenslotte zorgen de makers van Storywalls dat ze ook thuis zo duurzaam mogelijk leven. Bijvoorbeeld met een bloeiende tuin die alle soorten insecten aantrekt. Zodat er elke dag meer te ontdekken is. Bestel dus met een gerust hart je favoriete Storywalls items en geniet binnen en buiten van de mooiste natuur en de wildste avonturen.

 

De wereld avontuurlijker en mooier maken

bottom of page