top of page

Dinobehang waarop je kind nooit uitgekeken raakt.

Dino’s, dino’s, dino’s. Loopt jouw kind ook de hele dag met dino’s door het huis? Moeten ze overal mee naartoe? Verdwijnen ze in de schooltas? Praat je kind nergens anders meer over? Of droomt het er zelfs van? Dan wil je kind misschien ook wel een dino kamer. Mét dinobehang. Er is alleen zo weinig dinobehang dat echt leuk is. Het behang is of veel te eng, met bloeddorstige mega-dino’s met rooddoorlopen ogen en enorme tanden. Waardoor de dino-droom van je kind verandert in een nachtmerrie. Of veel te zoet en karakterloos. Waardoor het avontuurlijke en spannende van dino’s verdwijnt. Terwijl je kind juist daarom zo van dino’s houdt.

Het goede van het dino behang van Storywalls is dat het precies de balans vindt tussen te eng en te zoet. De dino’s zijn vrolijk en stoer te gelijk.  Ze zijn natuurlijk gebaseerd op echte dinosauriërs, maar hebben ook een eigen karakter, een persoonlijkheid. Ze zijn kleurrijk en hebben een vrolijke en positieve uitstraling. Je raakt niet uitgekeken op het behang . Er valt altijd wel weer iets nieuws in te ontdekken. Weet je kind al veel van dinosauriërs, dan zal het ze gemakkelijk herkennen. Weet je kind nog weinig, dan zal het nieuwsgierig worden naar de spannende wereld van dino’s.

Storywalls: behang met een verhaal.

Voor we terugkeren naar dit Dinobehang, gaan we eerste wat dieper in op Storywalls. Het dinobehang is namelijk onderdeel van deze unieke productlijn. OrigiNeeltje is de bedenker van Storywalls: behang dat verhalen vertelt in combinatie met een ‘zoekboek’. De verhalen beginnen op de muur en gaan verder in het zoekboek en andersom. Zo blijft je kind elke dag nieuwe dingen ontdekken en kunnen kinderen op avontuur in hun eigen kamer. Elke centimeter van het papier is het waard om te bekijken, want er is altijd iets nieuws te zien. 

 

Hoe OrigiNeeltje dat voor elkaar krijgt? Als illustrator werkt OrigiNeeltje met verschillende technieken. Traditioneel en ook met de computer. Elk ontwerp begint met papier. Dat knipt en scheurt ze in allerlei stukken en stukjes. Vervolgens beschildert ze het papier en uiteindelijk bewerkt ze het op de computer. Het resultaat zijn eigenzinnige en herkenbare illustraties die heel veel kinderen en hun ouders aanspreken.

Storywalls_dino_textielposter_wallpaper.jpg
  • Black Pinterest Icon
  • Instagram
  • LinkedIn

Vier redenen waarom kinderen dino's leuk vinden.

1 Dino’s komen uit een andere wereld

Het idee dat deze fantastische dieren ooit op de wereld hebben rondgelopen is onweerstaanbaar.

 

2. Dino’s zetten de fantasie ‘aan’

Van de gezellige zwaargewicht de brontosaurus tot de angstaanjagende tyrannosaurus, dinosaurussen zijn er in alle denkbare maten en vormen. Reken maar dat dat de fantasie van je kind prikkelt.

 

3. Dino’s maken de jonge onderzoeker wakker

Fossielen, tienduizend jaar oude pootafdrukken op rivieroevers, dinosaurussen hebben hun sporen achtergelaten. Dat maakt de jonge onderzoeker wakker.

 

4. Dino’s hebben een eigen karakter

Ze lijken misschien heel anders dan wij. Toch kunnen kinderen zich prima in al die verschillende dinosaurussen inleven. Zo leren ze dat niemand hetzelfde is.

Dino Storywall een goede keuze voor jouw kind?

Houd je kind van nieuwe dingen ontdekken? Heeft het veel fantasie? Of is het gewoon gek op dino’s. Dan is het Dino behang  van Storywalls een goede keuze voor de kamer van je kind. Het behang is vrolijk, kleurrijk en het verveelt nooit. De illustraties zijn interessant voor een brede leeftijdsgroep. Wij zouden zeggen van 2 tot 6 jaar oud. Is je kind echt geen dinofan? Bekijk dan eens het andere behang van Storywalls hier (link).

Van papier tot illustratie

Je eigen storywall

Enthousiast om samen te werken. Neem dan gerust contact op voor meer informatie. 

bottom of page