top of page
SW_OOG_ZWART._Witte achtergrond.png

Concept voor
kinderkamers laat kinderen eindeloos fantaseren.

Storywalls is muurbekleding met een verhaal.

In de wereld van kinderkamerinrichting is het makkelijk verdwalen. Er zijn zoveel vrolijke prints en stijlen dat het moeilijk is om er echt uit te springen. Storywalls is de welkome uitzondering. De handgemaakte paper art illustraties op het behang van Storywalls vertellen dierenverhalen waarin je steeds weer iets nieuws ontdekt. En het meest bijzondere is: bij elke print hoort een zoekboek dat jong en oud uitnodigt om verder te fantaseren over de dieren op de muur. 

BOSBOEK_COVER.jpg
Storywalls_bos_SPRINGbehang_zoekboek.jpg
watjezietbenjezelf_origineeltje-16.jpg
STORYWALLS_Media gallery_V013_edited.jpg
Storywalls_dino_zoekboek_Behang.jpg
SW_LOGO_ZWART.png
DINOBOEK_COVER.jpg
Storywalls_dino_textielposter_zoeken.jpg
Storywalls_dino_ zoekboek_behang_Kinderkamerinspiratie.jpg

De eerste muurbekleding met zoekboek

Storywalls biedt mooie kwaliteit behang, textielposters en muurstickers in combinatie met een boek met verhalen, spelletjes en zoekopdrachten. Het boek brengt de wereld op de muur tot leven waardoor ouders en kinderen samen kunnen ontdekken dat dino’s ook houden van verstoppertje spelen, dat kikkers kunnen dansen en dat herten heel verlegen kunnen zijn. Het zoekboek van Storywalls nodigt kinderen ook uit om buiten op avontuur te gaan. Klim in bomen, spring in het water, ga in de bosjes op zoek naar gekke beestjes. En ontdek dat er overal om je heen zoveel te beleven is.

Natuur als inspiratiebron

Bij Storywalls staat de natuur altijd centraal. De thema’s waar je nu al uit kunt kiezen zijn dino’s en het bos en de zee. Elk thema is ontworpen met het doel om de fantasie van kinderen te prikkelen. Op het eerste gezicht zie je één mooie illustratie op de muur en hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet. Net als in de echte natuur. 

“Kleurrijk, origineel en leuk!”

Janneke Schotveld (in opdracht van uitgeverij Blink)

Storywalls is bedacht door Neeltje Vervoort alias OrigiNeeltje. Haar illustraties vertellen verhalen die jong en oud uitnodigen om te fantaseren, de natuur in te gaan en te ontdekken wat er allemaal te beleven is. ​

 

Neeltje Vervoort stopte twee jaar geleden als creatief bij een gerenommeerd reclamebureau in Amsterdam en stortte zich op haar droom: als illustrator de wereld vrolijker en avontuurlijker kleuren. Met papier maakt ze de mooiste creaties die ze beschildert en daarna bewerkt op de computer. Van die illustraties maakt ze unieke en originele muurstickers, behang, kaarten en cadeaus. Bovendien illustreert ze voor kinderboeken. Altijd is er een link met de natuur en werkt ze met respect voor alles wat groeit en bloeit. 

Gericht op kinderen van 2-5 jaar.

ZeePoster_PIEN.jpg
bottom of page