top of page

De kracht van zoeken
en fantaseren.

De kracht van het fantaseren en zoeken

Wat is het mooie van een banaan? Dat het ook een telefoon kan zijn... of een zwaard of wat je ook bedenkt. Rond de 18 maanden gaan kinderen hun fantasie ontwikkelen. Hun wereld wordt veel groter dan wat ze kunnen zien en aanraken. Die fantasie is niet alleen leuk, maar ook belangrijk. Ze leren sociale vaardigheden, dingen oplossen en ze ontwikkelen empathie en creativiteit. Dus hoe mooi een levensechte babypop of een brandweerkazerne van Playmobil ook is, het doet geen recht aan de verbeeldingskracht van kinderen. 
 

Wat is dan wel een origineel en fantasieprikkelend cadeau voor kinderen, behalve een banaan? Een zoekboek natuurlijk. Kinderen houden van zoekboeken, omdat ze zelf actief iets kunnen doen en steeds weer beloond worden als ze iets vinden. Het leuke van een zoekboek is ook dat je het samen kunt doen. Samen kijken, dingen benoemen en helemaal opgaan in het avontuur. Met een zoekboek vergroot je de woordenschat en het oog voor detail van kinderen. 

Storywalls voegt daar iets belangrijks aan toe: een flinke portie fantasie. Storywalls is een avontuurlijk zoekboek vol ontdekkingen, verzinspelletjes en verhalen. Een fantasiewereld die zich niet alleen afspeelt in het boek, maar ook nog eens op de muur van je eigen kinderkamer. Want bij het zoekboek hoort een muursticker, textielposter en behang. Zo wordt het avontuur nog groter en kun je ook los van het zoekboek je eigen vragen en spelletjes verzinnen. Dat maakt Storywalls uniek en origineel om te geven. Of je nou fan bent van dino’s, bosdieren of kriebelbeestjes; Storywalls heeft altijd een thema dat bij de fantasie van het kind past. Dus kies jouw thema en laat het avontuur beginnen.

 

Ontdek hier de thema's

"Hij wil geen ander boek meer lezen"

"Hij wil geen ander boek meer lezen"

Oma Niky

Add a Title

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Add a Title

Describe your image

bottom of page